Radu Georgescu, Gecad: Specialistii pot face o diferenta de la cer la pamant

Postat la 29 septembrie 2009 81 afişări

Antreprenorul a luat recent decizia de a-si reuni toate activitatile intr-o structura de holding, inregistrat ulterior in Cipru

"Eu sunt foarte constient de ceea ce stiu si ceea ce nu stiu. Tocmai de aceea, dincolo de antreprenoriat si de businessul IT am apelat dintotdeauna la consultanti, pentru ca, pe respectivele proiecte si probleme, ei au stiut mai bine ce-i de facut si cum trebuie procedat", declara Radu Georgescu.

Antreprenorul a luat recent decizia de a-si reuni toate activitatile intr-o structura de holding, inregistrat ulterior in Cipru. Din punctul sau de vedere, sa admiti ca un consultant poate sa gaseasca solutii mai bune decat tine si sa apelezi la expertiza acestuia este cel mai bun lucru pe care il poate face un om de business. "Specialistii pot face o diferenta de la cer la pamant atunci cand intr-o companie exista o problema de rezolvat", spune Georgescu.

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/radu-georgescu-gecad-specialistii-pot-face-o-diferenta-de-la-cer-la-pamant-4944503
4944503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.