Iulian Dascalu, Iulius Group: Consider ca in business este foarte important sa externalizezi rational

Postat la 29 septembrie 2009 97 afişări

„Pentru unele companii, outsourcingul a reprezentat cea mai buna alegere, iar, in materie de optimizare a afacerii, externalizarea poate fi o buna idee. Nu este nicidecum un lux inutil, ci mai degraba o dovada de maturitate a gandirii de business”, comenteaza Iulian Dascalu, proprietarul Iulius Group.

Omul de afaceri tine cont de experienta si de portofoliul de clienti al consultantului in vederea colaborarii si in prezent are in derulare un contract de consultanta fiscala incheiat cu KPMG Romania. "Consider ca in business este foarte important sa externalizezi rational. Compania Iulius Group are o echipa de specialisti foarte bine organizata atat in domeniul financiar, cat si in cel juridic sau administrativ, asa ca nu am apelat foarte des la servicii din exterior", precizeaza Dascalu.

Cititi si Cum te invata consultantii sa platesti impozite mai mici

Josef Goschy, Unita: Am simtit pentru prima oara nevoia sa vorbesc cu un specialist

Marius Cristescu, Bega: Nu vom muta afacerile grupului Bega in jurisdictia altui stat

Marcel Barbut, AdePlast: Voi continua sa externalizez serviciile de consultanta fiscala

Adrian Mihai, Fan Courier: Nu am apelat la servicii de consultanta

Radu Georgescu, Gecad: Specialistii pot face o diferenta de la cer la pamant

Vasile Armean, Betty Ice: Nu cred in consultanta

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/iulian-dascalu-iulius-group-consider-ca-in-business-este-foarte-important-sa-externalizezi-rational-4944535
4944535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.