Cele mai inovatoare companii din România: MasterCard, plăţi cu cardul la livrare

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 noiembrie 2014 152 afişări

Proiect pilot de plăţi cu cardul la livrare, dezvoltat împreună cu compania de curierat Urgent Cargus.

Cele mai inovatoare companii din România: MasterCard, plăţi cu cardul la livrare

Elementul de noutate:

Consumatorii care fac cumpărături online şi aleg să plătească la livrare vor putea efectua plata cu cardul. La finalizarea proiectului, toţi curierii de la Urgent Cargus vor fi echipaţi cu terminale de plată ultraportabile de tip Mobile POS.


Efectele inovaţiei:

Proiectul oferă o opţiune de plată alternativă flexibilă, iar consumatorii nu vor mai avea grija numerarului sau a drumurilor la bancomat. Plăţile vor fi rapide, sistemul permiţând atât plăţi Chip & Pin, cât şi contactless. Procedurile companiei de curierat vor deveni mai simple, datorită integrării cu sistemul de gestiune a coletelor. Se reduce cantitatea de numerar pe care angajaţii companiei de curierat o transportă.

Ideea a fost de a pune la dispoziţia clienţilor companiei de curierat soluţii de plată simple, rapide şi sigure. La proiect au participat echipa biroului MasterCard din Bucureşti şi cea de la Urgent Cargus. 

Business Magazin a lansat în 24 noiembrie prima ediţie a catalogului "Cele mai inovatoare companii din România".


Citeşte în premieră despre alte 49 de proiecte inovatoare, concepute sau aplicate în România, în zona tehnică, de business sau socială, în prima ediţie a catalogului "Cele mai inovatoare companii din România", lansat de Business Magazin în luna noiembrie.

Catalogul poate fi achiziţionat mai jos la preţul de 20 de lei.

Cantitate: buc.
 


* Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica. Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mastercard,
inovatie,
urgent cargus
/analize/servicii-financiare/cele-mai-inovatoare-companii-din-romania-mastercard-plati-cu-cardul-la-livrare-13655735
13655735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.