CEC Bank pune la dispoziţia IMM-urilor o nouă linie de finanţare

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 februarie 2014 309 afişări

CEC Bank şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) au semnat Convenţia de Colaborare în cadrul Programului de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, conform căreia CEC Bank va beneficia în următorii 2 ani de un plafon al garanţiilor în valoare de aproximativ 260 milioane lei, prin care clienţii IMM vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei.

CEC Bank pune la dispoziţia IMM-urilor o nouă linie de finanţare

IMM-urile cu cel puţin 3 ani de la înfiinţare vor putea contracta de la CEC Bank linii de credit in lei pentru finanţarea capitalului de lucru de până la 5 milioane lei, pe o perioadă de cel mult 24 luni, cu posibilitatea prelungirii cu maximum 12 luni.  Facilitatea poate fi garantată de stat prin FNGCIMM într-un procent de maximum 50% din valoarea creditului. Costurile aferente sunt compuse din dobânda ROBOR 3M + 2,5% p.a. , comision de gestiune în valoare de 0,04% p.a. aplicabil lunar la valoarea iniţială a liniei de credit şi comision de evaluare a garanţiilor.

Totodată, începând cu data de 3 februarie 2014, CEC Bank a venit în sprijinul clienţilor persoane juridice care au în derulare credite în lei sau care vor să contracteze astfel de credite, prin reducerea dobânzii de referinţă a băncii, denumită Prime Rate (PR), cu 0,80% p.a.

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/cec-bank-pune-la-dispozitia-imm-urilor-o-noua-linie-de-finantare-12063043
12063043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.