Wings of Support

Postat la 31 octombrie 2021 22 afişări

Wings of Support

KLM România

Motivaţie: „Wings of Support” este o iniţiativă privată independentă a angajaţilor companiei aeriene KLM. Scopul acestei organizaţii este de a ajuta copiii din anumite destinaţii KLM din toată lumea prin facilitarea accesului la educaţie, condiţii de viaţă mai bune şi asistenţa medicală. Una dintre asociaţiile sprijinite de „Wings of Support” în România este Alternativa 2003, asociaţie ce a beneficiat de sprijinul KLM şi „Wings of Support” pentru a achita salariul unui terapeut specializat în terapia prin artă pentru copiii cu dizabilităţi, obiectivul fiind îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru copiii cu dizabilităţi din centrul asociaţiei.


Descrierea proiectului: „Wings of Support” a susţinut Alternativa 2003 prin achitarea salariului acestui terapeut timp de cinci ani, dar a acordat şi un sprijin important asociaţiei pentru înfiinţarea şi funcţionarea centrului pentru copii cu dizabilităţi. Bugetul total alocat a fost de aproximativ 30.000 de euro, împărţiţi pe diferite direcţii de cost, fie prin susţinerea salariului terapeutului, fie prin dotarea centrului cu diferite materiale necesare desfăşurării activităţii.


Rezultate: Dotarea sediului asociaţiei cu echipamente necesare pentru terapia prin artă şi alte elemente creative şi oferirea serviciilor de terapie prin artă copiilor cu dizabilităţi din centrul Asociaţiei Alternativa 2003.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.