(P) Primul pas spre economii: renunţarea la cheltuieli nesăbuite

Postat la 17 februarie 2012 22 afişări

In noul context economic, bugetul individual sau familial este analizat cu mai multa atentie, iar eficienta capata un interes deosebit. Pentru a ajunge sa ne permitem lucruri cu adevarat valoroase si importante pentru calitatea vietii noastre, primul pas ar fi taierea cheltuielilor nejustificate.

Indiferent de prognoză, categorie socială sau buget, eliminarea cheltuielilor inutile ar însemna primul pas spre un buget echilibrat şi, de ce nu, chiar spre economisire. Cu siguranţă, ritmul cheltuielilor este atât de alert încât foarte mulţi oameni nu mai au timp nici măcar să se gândească la un plan de economisire, deşi această soluţie poate însemna o adevărată "sursa de oxigen" într-un viitor apropiat.

Pentru că îţi doreşti ce e mai bun pentru tine, dar fără a face mari sacrificii, e momentul să iei în considerare un plan de economisire. Unul mai special, în care tu alegi cât cheltuieşti şi cât economiseşti. Adică, Planul de economisire de la UniCredit Ţiriac Bank.

În altă ordine de idei, noi te ajutăm să îţi pui deoparte lunar suma de bani pe care decizi să o economiseşti. Si nu trebuie sa faci nimic altceva. Doar sa ai banii in cont si planul de economisire va avea grija sa-si faca treaba. Mai exact, dacă hotarasti ca vrei sa economisesti lunar o sumă de până la 500 de lei, dobânda de care beneficiezi este 5%, iar dacă suma depăşeşte 500 de lei, dobânda ajunge la 5,5%. In plus, lunar vei primi dobanda pentru suma stransa, aceasta adugandu-se planului de economisire.

Şi asta nu e tot! Lunar, poţi creşte suma pe care vrei să o economiseşti, iar condiţiile rămân neschimbate. Cu siguranţă, tentaţia e mare, tocmai de aceea oricând ai nevoie poţi accesa suma din cont, nu pierzi decât dobânda aferentă ultimei luni.

Alegerile nechibzuite te fac sa cheltuieşti inutil. Economiseşte pentru lucruri cu adevărat valoroase!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertorial
/analize/p-primul-pas-spre-economii-renuntarea-la-cheltuieli-nesabuite-9244603
9244603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.