Analist: Merkel ar putea fi cel mai prost politician din istorie

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 septembrie 2016 2107 afişări

Analist: Merkel ar putea fi cel mai prost politician din istorie

Potrivit site-ului său, Angela Merkel poate candida cu succes pentru titlul de cel mai prost politician din istorie atunci când vine vorba de a înţelege procesul economic.

Martin Armstrong este analist economic şi se află la conducerea editorială a site-ului armstrongeconomics.com. De-a lungul timpului, deşi considerată a avea păreri destul de critice, publicaţia a fost citată de instituţii precum CNN sau The New York Times.

"Merkel a refuzat să ofere orice ajutor de stat celor de la Deutsche Bank în perioada dinaintea alegerilor din septembrie 2017, fiind incapabilă să ia vreo decizie raţională. Astfel, orice german care are cont la Deutsche riscă să declanşeze o criză fără precedent dacă decide să îşi închidă contul", scrie Armstrong pe site-ul său, referindu-se la criza de lichidităţi prin care trece banca germană.

"Este aceeaşi politică pe care Merkel a aplicat-o şi în cazul Greciei, având ca rezultat o scădere drastică în popularitate a cancelarului german. La fel şi în iulie 2015, atunci când a deschis graniţele pentru refugiaţi. Ideile economice ale lui Merkel sunt atât de devastatoare încât par glume. Ea va distruge economia Germaniei, iar asta va duce la distrugerea zonei euro", mai scrie sursa citată.

"Ceea ce Merkel a făcut Europei nu se compară cu nimic realizat de alt politician până în prezent - asta se întâmplă atunci când dai politicile economice pe mâna unor oameni cu zero experienţă."

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.