Oprea demisionează începând cu 1 octombrie. Cererea a fost înregistrată la Senat

Postat la 26 septembrie 2016 83 afişări

Oprea demisionează începând cu 1 octombrie. Cererea a fost înregistrată la Senat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea şi-a depus luni seara demisia din Parlament începând cu 1 octombrie, potrivit solicitării făcute publice pe Facebook.

În textul postat pe pagina sa, fostul ministru invocă ''reţele'' care au scopul de a susţine ''orice iniţiativă care slăbeşte identitatea naţională'', dovadă, în opinia sa, protestele din ultimii ani.

''Credeţi că este o întâmplare faptul că Biserica este atacată sistematic de fiecare dată când există câte un protest de stradă? Lozinca ”vrem spitale, nu catedrale” credeţi că este spontană? Credeţi că este o întâmplare faptul că aceleaşi cercuri, aceiaşi oameni şi aceleaşi ONG-uri poartă un război de uzură cu Parlamentul, cu Biserica şi cu toţi cei care apără interesele naţionale în România? Eu cred că nu. Am văzut prea multe ca să mai cred în astfel de coincidenţe. A căzut un guvern legitim, a venit un guvern de oameni scoşi din jobenul 'european', s-au fabricat partide şi a fost distrus sistematic principiul separării puterilor în stat. Prin acuzaţii aberante s-au desfăcut guverne, s-au dat jos miniştri, s-au schimbat majorităţi. Cine crede că este o întâmplare este naiv'', a scris Oprea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.