Zgonea: Deputaţii PSD, convocaţi pe 3 şi 4 martie. Nu se mai dau avize de plecare în străinătate

Postat la 25 februarie 2014 27 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat, marţi, după o reuniune a grupului PSD, că deputaţii social-democraţi au fost convocaţi, ca şi senatorii, pentru data de 3 şi 4 martie la plen, el arătând că avizele pentru plecări în străinătate au fost sistate.

Zgonea: Deputaţii PSD, convocaţi pe 3 şi 4 martie. Nu se mai dau avize de plecare în străinătate

 "Trebuie să fim uniţi, să strângem rândurile. Am mai păţit acest lucru în foarte mulţi ani când nu am fost la guvernare", a spus Zgonea.

Întrebat dacă în şedinţa de grup s-a discutat despre majoritatea necesară trecerii noului Guvern, Zgonea a evitat să răspundă, precizând doar: "Stăm bine".

Zgonea a precizat că nu are ce să le reproşeze deputaţilor social-democraţi din punctul de vedere al prezenţei la plen, având în vedere că marţi au fost mai mulţi social-democraţi la vot decât au fost când atunci când s-a depus jurământul.

"Deci mergem foarte bine", a spus Zgonea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-deputatii-psd-convocati-pe-3-si-4-martie-nu-se-mai-dau-avize-de-plecare-in-strainatate-12146129
12146129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.