T-Mobile vrea parteneriate cu WhatsApp în ţări precum România

Postat la 25 februarie 2014 121 afişări

Deutsche Telekom, proprietarul T-Mobile, vrea să formeze parteneriate pe pieţe "precum România" cu WhatsApp, aplicaţia de mesagerie preluată săptămâna trecută de Facebook pentru 19 miliarde de dolari, cu 465 de milioane de utilizatori la nivel mondial, din care 1,5 milioane pe piaţa românească.

T-Mobile vrea parteneriate cu WhatsApp în ţări precum România

 Claudia Nemat, director Deutsche Telekom pentru Europa, a precizat că grupul este pregătit pentru parteneriate cu WhatsApp în regiune, în ţări precum România, dar nu şi pe piaţa locală, în Germania, potrivit Bloomberg.

Deutsche Telekom promovează în acelaşi timp servicii alternative pentru a atrage cât mai multe grupuri de clienţi.

"Nu credem că se va impune un singur model, ci că vom avea o coabitare a mai multor servicii. Aplicaţia pe care o veţi alege depinde de categoria de vârstă şi de cât este de importantă intimitatea", a afirmat Nemat într-un interviu acordat Bloomberg la Mobile World Congress, în Barcelona.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/t-mobile-vrea-parteneriate-cu-whatsapp-in-tari-precum-romania-12145085
12145085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.