Românii de la Allview lansează smartphone-ul Viper S în cadrul MWC 2014

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 februarie 2014 633 afişări

Compania românescă Allview lansează marţi, în cadrul Mobile World Congress Barcelona 2014, smartphone-ul Viper S, un nou telefon din gama dual-SIM.

Românii de la Allview lansează smartphone-ul Viper S în cadrul MWC 2014

Telefonul este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, display IPS HD OGS de 5’’, două camere foto Omnivision de 13, respectiv 5MP şi rulează sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Smartphone-ul Viper S este echipat cu NFC (Near Field Communication), o tehnologie wireless concepută pentru a face schimb de informaţii între diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora.

„Cu o săptamână în urmă am lansat în gama de Single SIM smartphoneul X1 Soul Xtreme. Astăzi este rândul gamei Dual SIM să primească un vârf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultimă oră şi adaptat necesităţilor de zi cu zi ale consumatorului modern”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Camera principală de 13 MP cu Autofocus oferă o serie de funcţii precum înregistrare video full HD, red eye reduction, eraser, fotografiere HDR, time lapse, smile detection şi V-gesture. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto, de 5 MP, care facilitează realizarea de autoportrete şi convorbirile video.

Amplificatorul audio Yamaha, sistemul DTS, difuzoarele stereo şi cele două microfoane cu funcţie de atenuare zgomot garantează o înaltă fidelitate sonoră.

Noul device Allview poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepand din luna aprilie, la preţul de 1.299 lei. Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
smartphone,
lansare,
romani,
mwc 2014
/business-hi-tech/it/romanii-de-la-allview-lanseaza-smartphone-ul-viper-s-in-cadrul-mwc-2014-12144685
12144685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.