Ruşii au lansat la MWC 2014 o nouă versiune a YotaPhone, telefonul cu două ecrane

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 februarie 2014 806 afişări

Versiunea noului telefon YotaPhone, lansat luni la MWC 2014, rezolvă una dintre problemele modelului prezentat anul trecut, respectiv modalitatea de interacţiune cu ecranul e-Ink. Dacă în cazul YotaPhone 1, utlizatorul putea folosi doar parţial cel de-al doilea ecran, noul YotaPhone oferă două ecrane tactile complet funcţionale.

Noul ecran al YotaPhone este acum mai mare, de 4,7 inch, şi oferă o rezoluţie mai bună decât cea a versiunii anterioare. Ecranul de pe partea din spate este luminat, ceea ce permite şi folosirea sa în întuneric. Ecranul e-Ink poate fi folosit pentru a răspunde la apeluri sau la mesaje de tip SMS sau pentru a posta pe reţele de socializare. Autonomia YotaPhone poate ajunge la 50 de ore, potrivit informaţiilor transmise de producător. După terminarea bateriei, posesorii pot folosi ecranul de pe partea din spate a telefonului.

Mobile World Congress 2014 (MWC 2014) este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate telefoanelor mobile şi tehnologiei telecom, la care participă peste zece mii de vizitatori de pe toate continentele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
yota,
mwc 2014,
yotaphone
/business-hi-tech/it/rusii-au-lansat-la-mwc-2014-o-noua-versiune-a-yotaphone-telefonul-cu-doua-ecrane-12138324
12138324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.