DOSARUL TRANSFERURILOR de jucători: Verdictul a fost amânat pentru 4 martie

Postat la 25 februarie 2014 31 afişări

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, marţi, pentru 4 martie, pronunţarea deciziei finale în dosarul transferurilor de jucători, în care sunt acuzaţi Victor şi Ioan Becali, George Copos, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu, Jean Pădureanu, Mihai Stoica şi Cristian Borcea.

DOSARUL TRANSFERURILOR de jucători: Verdictul a fost amânat pentru 4 martie

 Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au finalizat în 11 februarie dezbaterile în dosarul transferurilor de jucători şi au stabilit să dea decizia în 25 februarie.

Marţi, instanţa a amânat pronunţarea verdictului pentru 4 martie.

La ultimul termen de judecată, procurorul a solicitat pedepse de închisoare cu executare pentru fraţii Ioan şi Victor Becali, George Copos şi Cristian Borcea, în cazul lui Mihai Stoica precizând că faptele s-au prescris conform noului Cod Penal. Pentru Gheorghe Popescu, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu, procurorul a cerut închisoare cu suspendare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-transferurilor-de-jucatori-verdictul-a-fost-amanat-pentru-4-martie-12144767
12144767
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.