Ilie Sârbu: Există un protocol semnat din 2012 cu UDMR. Acesta prevede COOPTAREA LA GUVERNARE

Postat la 25 februarie 2014 32 afişări

Liderul grupului senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a precizat, marţi, că există din 2012 un protocol cu UDMR, care nu s-a realizat, el menţionând că documentul prevede cooptarea la guvernare a Uniunii, cu doi miniştri în Cabinet.

Ilie Sârbu: Există un protocol semnat din 2012 cu UDMR. Acesta prevede COOPTAREA LA GUVERNARE

 "E un protocol din 2012, din decembrie, semnat şi de domnul Crin Antonescu şi de domnul Ponta", a spus Ilie Sârbu, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor legate de existenţa protocolului cu UDMR.

El a susţinut că protocolul a rămas valabil, dar nu s-a realizat.

Ilie Sârbu a adăugat că, "dacă UDMR doreşte să-l schimbe", dacă se va veni cu alte propuneri, se va negocia atunci când va fi cazul.

Întrebat ce prevede acest protocol, liderul senatorilor PSD a răspuns: "Cooptarea la guvernare a UDMR, nu sprijin parlamentar, deci miniştri în Guvern". Potrivit acestuia, protocolul prevedea două portofolii de ministru pentru UDMR, dar care nu erau menţionate, fără funcţie de vicepremier.

"Dacă (protocolul - n.r.) nu mai e susţinut de UDMR, probabil se vor relua negocierile", a mai spus Sârbu

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ilie-sarbu-exista-un-protocol-semnat-din-2012-cu-udmr-acesta-prevede-cooptarea-la-guvernare-12144761
12144761
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.