Viorica Dăncilă, după ce a trimis Corpul de control la Tarom şi la Transporturi: Voi fi neiertătoare

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 18 octombrie 2019 86 afişări

Viorica Dăncilă, după ce a trimis Corpul de control la Tarom şi la Transporturi: Voi fi neiertătoare

Premierul Viorica Dăncilă a spus, vineri, la Săcele, în judeţul Braşov, că va fi neiertătoare dacă se va dovedi că cineva a greşit în cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Mădălina Mezei, şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Întrebată vineri de jurnalişti, la finalul unei vizite la Spitalul din Săcele, judeţul Braşov, cum comentează disputa dintre Tarom şi Ministerul Transporturilor, Viorica Dăncilă a spus că va fi neiertătoare, dacă se va dovedi că cineva a greşit.

„Am trimis Corpul de control, atât la Tarom, cât şi la Ministerul Transporturilor. Pe mine mă intersează adevărul, mă interesează lucrurile reale, pentru a lua măsuri. Şi vă garantez că în momentul în care am să am această dovadă a unei greşeli din partea unuia sau altuia voi fi neiertătoare în a lua măsuri”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VIORICA DĂNCILĂ,
TAROM,
NEIERTĂTOARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.