Valul tsunami ar putea ajunge in Los Angeles si San Francisco dupa 17.00, ora Romaniei

Autor: Razvan Muresan Postat la 11 martie 2011 61 afişări

O avertizare de tsunami a fost emisa pentru centrul si nordul statului american California, potrivit Serviciului National de Meteorologie al SUA, citat de Los Angeles Times.

In zona golfului San Francisco, sistemul de avertizare pentru tsunami a inceput sa functioneze dupa ora locala 1.00 (11, ora Romaniei). Valurile ar urma sa loveasca Crescent City, California, la ora 7.23 (17.23, ora Romaniei) si Bay Area dupa ora 8.00 (18.00, ora Romaniei). O atentionare de nivel mai redus a fost emisa si pentru costa sudica Point Conception din California de Sud, care include districtele Ventura, Los Angeles, Orange si San Diego. Potrivit Serviciului National de Meteorologie, locuitorii zonelor aflate sub incidenta avertizarii, "trebuie sa se mute imediat in zone mai inalte, cat mai departe de porturi sau apele care se afla in apropierea Oceanului". Autoritatile sustin ca vor actualiza atentionarea din ora in ora pentru a afla in ce masura sunt valurile un risc pentru Coasta de Vest.

CITESTE SI Tsunami-ul din Pacific loveste Indonezia si Filipine

CITESTE SI Cum a lovit cutremurul din Pacific Japonia

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valul-tsunami-ar-putea-ajunge-in-los-angeles-si-san-francisco-dupa-17-00-ora-romaniei-8053570
8053570
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.