Valeant a îmbunătăţit oferta de preluare a Allergan, producătorul Botox, la 49,4 miliarde dolari

Postat la 28 mai 2014 55 afişări

Compania canadiană Valeant Pharmaceuticals International a îmbunătăţit o ofertă de preluare a Allergan, producătorul Botox, la circa 49,4 miliarde de dolari, în încercarea de atragere a sprijinului investitorilor, transmite Bloomberg.

Valeant a îmbunătăţit oferta de preluare a Allergan, producătorul Botox, la 49,4 miliarde dolari

 Oferta iniţială propusă de Valeant în colaborare cu investitorul Bill Ackman, care este cel mai mare acţionar al Allergan, cu o participaţie de 9,7%, a fost de 47 de miliarde de dolari, respectiv circa 152,89 dolari pe acţiune, şi a fost anunţată pe 22 aprilie.

Proprietarii companiei americane Allergan, cu operaţiuni globale, vor primi numerar şi acţiuni de circa 166,5 dolari pentru fiecare titlu deţinut la companie, plus alţi 25 de dolari pe acţiune dacă un medicament oftalmologic experimental va realiza ţinta de vânzări, a anunţat miercuri Valeant.

Allergan fabrică produsul neurologic Botox, utilizat în tratarea unor boli asociate cu supraactivitatea musculară. Totodată, compania deţine mărcile de medicamente Botox Cosmetics şi Vistabel, folosite la atenuarea ridurilor.

Ctiti mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valeant-a-imbunatatit-oferta-de-preluare-a-allergan-producatorul-botox-la-49-4-miliarde-dolari-12660180
12660180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.