Judecătorul Stan Mustaţă, judecat pentru fapte de corupţie, cere pensionarea

Postat la 28 mai 2014 30 afişări

Judecătorul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, arestat şi judecat după ce ar fi cerut şi primit bani pentru soluţionarea favorabilă a mai multor dosare penale, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii să îi admită pensionarea, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din CSM.

Judecătorul Stan Mustaţă, judecat pentru fapte de corupţie, cere pensionarea

 Potrivit sursei citate, cererea de pensionare a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii în 12 mai, de către Curtea de Apel Bucureşti.

Solicitarea judecătorul Stan Mustaţă, suspendat din funcţie, nu se află pe ordinea de zi a Plenului CSM, cererea urmând să fie luată în discuţie, cel mai probabil, după suplimentarea acesteia.

Magistratul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi trafic de influenţă, alături de el fiind deferită justiţiei şi grefiera Mariana Curea, de la aceeaşi instanţă, ambii în stare de arest preventiv.

În acelaşi dosar vor fi judecaţi şi Ion Boraciu, cel despre care judecătorul Stan Mustaţă spunea că îi este "prieten vechi", Florian Alexandru, un apropiat al clanului "Cămătarii" şi Ciprian Moraru. Prin intermediul primilor doi, Mustaţă ar fi cerut bani de la unii inculpaţi şi condamnaţi, în schimbul unor pronunţări favorabile acestora. Cel de-al treilea bărbat a fost trimis în judecată pentru că ar fi dat bani pentru a obţine o sentinţă favorabilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecatorul-stan-mustata-judecat-pentru-fapte-de-coruptie-cere-pensionarea-12656544
12656544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.