Carrefour a introdus plata în numerar pentru cumpărăturile efectuate online

Postat la 27 mai 2014 42 afişări

Carrefour România a introdus din această lună şi plata în numerar, ramburs, la livrarea produselor comandate pe magazinul online, deşi în urmă cu aproximativ un an, la lansarea platformei, arăta că plata se va efectua exclusiv online cu cardul.

Carrefour a introdus plata în numerar pentru cumpărăturile efectuate online

 Potrivit companiei, care citează un studiu realizat de Mednet, peste 60% din persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani declară că cel mai des utilizat serviciu de plată este cel cash (prin ramburs).

"Prin noul serviciu de plată cash (ramburs), am dorit să oferim clienţilor noştri opţiunea de a alege varianta de plată care le satisface cel mai bine nevoile", a declarat, într-un comunicat, Radu Butufei, director E-Commerce al Carrefour România.

Carrefour-Online.ro cuprinde o gamă de peste 15.000 de produse din categorii precum cele alimentare şi de larg consum, electrocasnice şi IT&C.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-a-introdus-plata-in-numerar-pentru-cumparaturile-efectuate-online-12654493
12654493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.