Antonescu: Merg la noi discuţii cu liderii PPE în iunie, ultimele au avut loc în preajma alegerilor

Postat la 27 mai 2014 22 afişări

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că discuţiile cu liderii PPE vor avea loc cel mai probabil în luna iunie, la Bruxelles, precizând că în acest moment are loc o corespondenţă administrativă, iar negocierile au avut loc deja în preajma alegerilor.

Antonescu: Merg la noi discuţii cu liderii PPE în iunie, ultimele au avut loc în preajma alegerilor

 Antonescu a fost întrebat când va discuta cu liderii PPE următoarele faze ale afilierii liberalilor la popularii europeni.

"Prima precizare este că nu azi, şi nu cu Băsescu, că văd pe unele televiziuni din nou, nu reuşesc să mă obişnuiesc, din nou minciuni sfruntate. N-am nicio treabă azi la Bruxelles, sunt în Bucureşti cu treburile mele. Azi la Bruxelles e o reuniune informală a Consiliului European, nu fac parte, nu sunt membru. Acuma noi suntem într-o corespondenţă administrativă, pregătim documentaţia, şi la o dată care va fi stabilită, probabil la începutului lunii iunie va avea loc o reuniune a PPE, care după declaraţiile care s-au făcut ieri să discute cererea noastră de aderare, şi probabil atunci", a declarat liderul demisionar al PNL.

El a fost întrebat când au avut loc discuţiile în care s-a negociat în legătură cu intenţia PNL de aderare la PPE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-merg-la-noi-discutii-cu-liderii-ppe-in-iunie-ultimele-au-avut-loc-in-preajma-alegerilor-12653976
12653976
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.