Unde poţi să-ţi faci cel mai ieftin plin de carburant la plecarea din Bucureşti

Postat la 23 decembrie 2011 28 afişări

Cel mai ieftin litru de motorină din reţeaua de benzinării Petrom din Bucureşti se găseşte în staţia situată pe Calea Vitan, nr. 49-55, iar cea mai ieftină benzină poate fi achiziţionată din punctul de alimentare situat pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, nr. 16 B, arată datele disponbile pe site-ul Petrom.

Cel mai ieftin litru de motorină din reţeaua de benzinării Petrom din Bucureşti se găseşte în staţia situată pe Calea Vitan, nr. 49-55, iar cea mai ieftină benzină poate fi achiziţionată din punctul de alimentare situat pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, nr. 16 B, arată datele disponbile pe site-ul Petrom. Astfel, cel mai ieftin litru de motorină din Bucureşti costă 5,44 lei, iar cea mai ieftină benzină are un preţ de 5,28.

La polul opus, cei mai scumpi carburanţi din reţeaua de benzinării Petrom, cel mai mare jucător din piaţa petrolieră, sunt în zonele centrale ale capitalei aşa cum este Calea Dorobanţilor. Astfel, cel mai scump litru de motorină poate fi achiziţionat din benzinăria Petrom situată pe Calea Dorobanţilor cu 5,63 lei. Tot de aici, se poate cumpăra şi cel mai scump litru de benzină cu 5,49 lei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
preturi,
combustibil,
benzina
/actualitate/unde-poti-sa-ti-faci-cel-mai-ieftin-plin-de-carburant-la-plecarea-din-bucuresti-9091520
9091520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.