Un primar din Bucureşti cere ajutor: Preţul sistemelor de distribuţie a dezinfectanţilor s-a dublat. Intervenţia statului, necesară

Postat la 31 martie 2020 84 afişări

Un primar din Bucureşti cere ajutor: Preţul sistemelor de distribuţie a dezinfectanţilor s-a dublat. Intervenţia statului, necesară

Primar:Preţul sistemelor de distribuţie a dezinfectanţilor s-a dublat. Intervenţia statului,necesară

 Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, spune că e nevoie de intervenţia autorităţilor pentru că, de la publicarea Ordonanţei militare numărul 4, prin care autorităţile locale sunt obligate să monteze la scara blocurilor sisteme de distribuţie a dezinfectanţilor, preţul acestor dispozitive s-a dublat.

„Primăria Sectorului 4, reprezentată de primarul Daniel Băluţă, solicită intervenţia de urgenţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în sensul plafonării sau rechiziţionării dispenserelor şi a soluţiilor dezinfectante existente în acest moment pe piaţa de profil. Măsura este neapărat necesară întrucât imediat după publicarea ordonanţei militare nr. 4, ce cuprinde obligativitatea autorităţilor locale de a monta la scările de bloc sisteme de distribuţie a dezinfectanţilor, preţurile acestora s-au dublat fără motiv evident”, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

Conform sursei ctate, numai în Sectorul 4, pentru a îndeplini prevederile Ordonanţei militare numărul 4, este necesară achiziţionarea a cel puţin 10.000 de dispensere şi zeci de mii de litri de dezinfectant.

„În condiţiile în care piaţa reacţionează în detrimentul publicului, considerăm că intervenţia autorităţilor este imperativ necesară”, precizează sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
primar,
ajutor,
distribuire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.