Un politician american a furat paharul Papei Francisc. "Orice atinge Papa este binecuvântat"

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 01 octombrie 2015 242 afişări

Un politician american a furat paharul Papei Francisc. "Orice atinge Papa este binecuvântat"

Bob Brady, membru al congresului Statelor Unite, a devenit cunoscut în urma unei întâmplări cel puţin ciudate: el a furat paharul din care Papa Francisc a băut apă.

În timp ce restul oficialilor erau ocupaţi cu plecarea Papei, Brady s-a furişat şi a luat paharul, scriu cei de la Philadelphia Daily News. A reuşit să ducă paharul pe jumătate plin până la biroul său, după care a băut din el şi apoi l-a oferit soţiei sale şi asistenţilor săi.

Brady nu este la prima întâmplare de acest gen: el a furat şi paharul preşedintelui Obama, folosit cu ocazia primului discurs oficial.

Intervievat de cei de la Washington Post, omul politic a spus că va achita costul paharului şi că nu îl interesează că această poveste a fost făcută publică. "Orice atinge Papa este binecuvântat", a spus Brady. "Nimeni nu poate să mă convingă că nu e adevărat."

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-politician-american-a-furat-paharul-papei-francisc-orice-atinge-papa-este-binecuvantat-14774893
14774893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.