Un lider liberal îl acuză de plagiat pe Dragnea pentru că ar fi furat din Israel titlul unui program naţional

Postat la 13 iulie 2018 58 afişări

Senatorul PNL Florin Cîţu a afirmat vineri că Liviu Dragnea a furat de la israelieni titlul proiectului "Start-up Nation", deşi a fost avertizat să nu o facă, fiind o marcă înregistrată, astfel că acum israelienii sunt îngrijoraţi că eşecul iniţiativei României ar putea fi asociată cu programul lor.

Un lider liberal îl acuză de plagiat pe Dragnea pentru că ar fi furat din Israel titlul unui program naţional

"Astăzi despre una dintre cele mai mari minciuni ale lui Liviu Dragnea. Această minciună nu afectează doar România. Are implicaţii internaţionale. Fix cu ţara a cărui mare susţinător, în mod ipocrit, se prezintă a fi Liviu Dragnea. Vorbim de Israel! O mare iniţiativă a lui Dragnea este cel mai ordinar plagiat. Este vorba despre <Start-up Nation>. Dragnea şi gaşcă lui stau mai prost cu cartea. Au furat titlul acestui program şi l-au prezentat că pe o iniţiativă a marelui dictator. Prezent în conferinţa OCDE (origanizaţie de prestigiu Liviule în care nu mai intrăm din cauza ta) de la Paris, am aflat de la Eugene Kandel CEO Start-up Nation central Israel, că deşi a fost avertizat să nu folosească această titlu pentru că este o marca înregistrată, Liviu a mers înainte cu proiectul", a scris liberalul Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
titlu,
furt,
program,
israel,
plagiat,
acuzatii,
lider,
national

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.