Tineri manageri de top 2018: Ştefan Ichim, legal and procurement manager, SIXT Group România

Autor: Andra Stroe Postat la 17 iulie 2018 139 afişări

Tineri manageri de top 2018: Ştefan Ichim, legal and procurement manager, SIXT Group România

Din funcţia de legal and procurement manager la SIXT Group România, Ştefan Ichim coordonează o echipă de patru persoane, dar activităţile sale presupun implicarea celor mai mulţi angajaţi ai companiei.

Ichim compară cariera sa cu o scară: „am avut numeroase suişuri şi coborâşuri de-a lungul carierei mele”, spune el. „Sunt momente care te pun în încurcătură şi îţi dai seama că depinde numai de tine să găseşti puterea de a merge mai departe şi de a pune lucrurile în ordine.”

Ca moment important al carierei sale, Ştefan Ichim vorbeşte de un litigiu în care două dintre companiile de avocatură partenere au refuzat să se implice, considerând că şansele de câştig sunt aproape inexistente. „CEO-ul mi-a cerut să reprezint eu compania, iar asta a fost o adevărată provocare pentru mine. Surprinzător sau nu, am câştigat cazul”, povesteşte managerul de la SIXT Group România.

În 2017, SIXT Group România a generat venituri de 28 milioane euro, în creştere cu 5% faţă de rezultatele din 2016, în vreme ce valoarea totală a investiţiilor de anul trecut s-a ridicat la 13 mili­oane de euro. Numărul de maşini administrate de SIXT Leasing şi SIXT Rent a Car a ajuns la 4.000, iar vânzările de autovehicule second-hand au depăşit pragul de 1.000 de unităţi.


39 de ani  

legal and procurement manager   

SIXT Group România

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.