LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Tineri manageri de top 2018: Nicoleta Capătă, HR director, Flanco Retail

Autor: Florin Casota Postat la 08 august 2018 518 afişări

Tineri manageri de top 2018: Nicoleta Capătă, HR director, Flanco Retail

Nicoleta Capătă, în calitate de director al departamentului de resurse umane, este responsabilă pentru planificarea, organizarea şi coordonarea întregii activităţi de HR a companiei, de la strategii cu privire la forţa de muncă până la dezvoltarea şi optimizarea proceselor de recrutare şi a programelor de management al performanţei şi de talent management. De asemenea, Capătă face parte din boardul de directori ai companiei, participând la luarea deciziilor strategice ale companiei.

Un proiect important pentru Nicoleta Capătă a fost cel de monitorizare în timp real a indicatorilor de performanţă atinşi de forţa de vânzare şi dezvoltarea platformei de e-learning prin intermediul căreia s-au susţinut traininguri interne, „reuşind astfel să creştem calitatea consultanţei oferite în magazinele noastre, cu impact direct în experienţa pe care o are clientul atunci când trece pragul unui magazin Flanco”.

Ea şi-a început cariera ca asistent de resurse umane la firma Lipsca în 2003, apoi a fost timp de cinci ani recruitment & assessment officer la Flamingo Computers; din 2010 se află în cadrul Flanco, experienţă despre care zice că a ajutat-o să-şi depăşească limitele, „să învăţ continuu, dar şi să ofer din experienţa mea, întrucât am luat parte la toate momentele cheie ale companiei, de la criză până la atingerea unor cifre istorice, de la câteva sute de colegi la câteva mii, de la zeci de mii de clienţi la câteva milioane”.

Printre reuşite ea menţionează câteva proiecte implementate în cadrul Flanco: un proiect de management al performanţei angajaţilor din magazine, programul dedicat managerilor de departamente şi directorilor de magazin privind dezvoltarea unor instrumente de management al timpului şi control al priorităţilor.


38 de ani  

HR director  

Flanco Retail

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.