Tineri manageri de top 2018: Ionuţ Pascu, director al diviziei digitalizare, Telekom România

Autor: Florin Casota Postat la 13 august 2018 995 afişări

Tineri manageri de top 2018: Ionuţ Pascu, director al diviziei digitalizare, Telekom România

Din octombrie 2017, Ionuţ Pascu este directorul Diviziei Digitalizare a Telekom Romania. El deţine o diplomă în afaceri internaţionale şi economie şi a absolvit un program de leadership al Harvard Business School. Are peste 14 ani de experienţă în consultanţă şi a lucrat mai mulţi ani la Roland Berger Strategy Consultants în România, Europa Centrală şi de Est şi Marea Britanie.

În cariera sa, el s-a familiarizat atât cu sectorul privat, cât şi cu cel public, unde a activat într-o organizaţie nonguvernamentală, The Social Incubator, o iniţiativă pornită de la zero, unde a promovat soluţii de antreprenoriat social, iar în prezent activează ca voluntar la Global Dignity (România).

În noua sa poziţie în cadrul Telekom, Ionuţ Pascu este responsabil de dezvoltarea şi implementarea strategiei de digitalizare a grupului de companii Telekom România: „Ritmul digitalizării reclamă nevoia unor organizaţii mai agile. Managerii din era digitală au nevoie de un set complet diferit de abilităţi şi metode de conducere faţă de cele necesare în perioada anterioară, cât şi de instrumente adecvate”. 

Pascu coordonează o echipă de peste 45 de specialişti din funcţiuni şi domenii diferite de activitate. „Suntem o divizie înfiinţată anul trecut, o echipă tânără care are un scop şi obiective foarte clar definite.”

În plan profesional, Pascu gestionează noile provocări prioritizând proiectele în care este implicat el şi echipa lui, asumându-şi riscuri gestionabile. „Nu evoluezi prin succese, ci evoluezi prin ceea ce experimentezi în călătoria spre succes. Îmi respect echipa şi am mare încredere în abilităţile ei.”


37 de ani  

director al diviziei digitalizare  

Telekom România

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.