Tineri manageri de top 2018: Corina Chiorean, CEO, g7

Autor: Ioana Matei Postat la 16 iulie 2018 595 afişări

Tineri manageri de top 2018: Corina Chiorean, CEO, g7

Corina Chiorean este director executiv al agenţiei de marketing g7 din aprilie 2016, după ce anterior a deţinut timp de patru ani funcţia de director financiar al companiei. Ea coordonează o echipă de 130 de angajaţi ai agenţiei, răspândiţi în cele 23 birouri din Bucureşti şi din ţară. Înfiinţată în urmă cu 19 ani în România, g7 îşi concentrează activitatea în interacţiunea directă cu consumatorii şi cumpărătorii; cea mai mare parte a businessului este generată de proiecte experienţiale de activare de brand în retail, mai ales pentru mărci din domeniul FMCG. Astfel, compania are între 1.000 şi 1.500 de colaboratori pe teren în fiecare lună. Înainte de a se alătura g7, Corina Chiorean a condus activitatea financiară a unor companii din mai multe domenii (producţie, consultanţă de business).

„Transformarea digitală este sintagma cheie care ar caracteriza perioada prin care trecem, atât la nivelul segmentului de marketing, cât şi la nivelul întregii economii româneşti. Credem că va fi decisiv şi diferenţiator pentru companiile care se vor alătura acestei tendinţe cât mai curând, pentru că vor beneficia de posibilitatea de a înţelege mai bine şi mai repede comportamentul şi tendinţele de consum”, descrie Corina Chiorean principalele provocări din mediul actual de business. În ceea ce priveşte domeniul în care activează, dificultăţile ţin de lipsa forţei de muncă din economie, mai cu seamă din segmentul serviciilor, precum şi „conservatorismul consumatorului român atunci când vine vorba de alegeri şi, pe de altă parte, extrem de tranzacţional atunci când face cumpărături şi decizia de cumpărare este luată exclusiv pe baza preţului”.

Corina Chiorean a absolvit în 2016 programul de Executive MBA al Maastricht School of Management, iar anterior a urmat cursurile facultăţii de economie şi şi-a definitivat cursurile de master în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.


33 de ani  

CEO   

g7

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.