Tineri manageri de top 2018: Carmen-Luisa Ghiţă, technical manager, Managed services, Adobe Systems România

Autor: Andra Stroe Postat la 31 iulie 2018 180 afişări

Tineri manageri de top 2018: Carmen-Luisa Ghiţă, technical manager, Managed services, Adobe Systems România

De doi ani, coordonează echipa de Managed Services, ce susţine o parte semnificativă a clienţilor din EMEA, dar şi pe cei globali, fiind responsabilă de activitatea a 35 de oameni. Deschisă în 2015 în România, divizia Managed Services este una dintre cele mai noi ale Adobe în România. Activitatea presupune livrarea unor soluţii clienţilor produsului Adobe Experience Manager, pentru a le permite să îşi scaleze mai bine serviciile.

„Anul trecut, departamentul pe care îl conduc a deservit un număr dublu de clienţi faţă de 2016, cu o calitate mărită a rezultatelor, obţinând reacţii şi apreciere la nivelul diviziei globale. Acest lucru a fost realizat în timp ce departamentul şi-a îmbunătăţit eficienţa proceselor interne de execuţie şi lucru; în plus, echipa a crescut cu peste 50%, reuşind să atragem noi colegi.”

Povesteşte că un moment foarte important pentru dezvoltarea sa a fost participarea la Adobe Executive Shadowing, un program ce le permite angajaţilor care îşi doresc acest lucru să urmărească activitatea unui executiv din companie pentru o zi. „Eu am fost asignată CTO-ului companiei, Abhay Parasnis, şi pentru o săptămână am participat alături de el la mare parte din activităţile lui şi am urmărit ce face, la sediul din San Jose. A fost extraordinar de interesant să observ cât de franc şi orientat spre rezultate este, dar şi cât de tranşant trebuie să fie în anumite situaţii dificile şi cum interacţionează cu oamenii din subordine. Este experienţa din care am învăţat cele mai multe lecţii de management şi leadership în cel mai scurt timp.”

Peste 10 ani se vede având o poziţie cu mai larg impact şi în organizaţia locală a companiei în care lucrează, dar şi în societate, care are nevoie ca oamenii să se implice ca să evolueze pentru beneficiul familiilor noastre. „Plănuiesc să mă implic mai mult în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea femeilor şi tinerilor în domeniul tehnic, prin participarea la conferinţe şi mentorat, dar şi în ceva nou pentru mine, total ieşit din zona cunoscută a IT-ului: restaurarea de clădiri vechi, istorice.”


39 de ani 

technical manager, Managed Services 

Adobe Systems Romania

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.