FOTO | Protest în faţa Brigăzii Rutiere, după ce şoferul maşinii M..E PSD a rămas fără permis şi plăcuţe: "Ce se întamplă dacă scria pe număr LOVEPSD?"

Postat la 30 iulie 2018 143 afişări

Câteva zeci de persoane se află, luni, în faţa Brigăzii Rutiere din Bucureşti, pentru a protesta faţă de măsura poliţiştilor de a-i suspenda permisul şi ridica plăcuţele şoferului maşinii cu numerele „M...IEPSD”. Protestatarii spun că s-a întrecut măsura şi cer demisia lui Carmen Dan.

FOTO | Protest în faţa Brigăzii Rutiere, după ce şoferul maşinii M..E PSD a rămas fără permis şi plăcuţe: "Ce se întamplă dacă scria pe număr LOVEPSD?"

„Sunt aici să susţin proprietarul cu numărul de înmatriculare M...IEPSD este un număr de înmatriculare foarte legal şi nu numai în Suedia. ci în toată UE. Ceea ce invocă Poliţia Română este un abuz absolut, nu respectă legea europeană şi respectiva persoană are liber să se plimbe cu masina pe unde vrea. Ce se întamplă dacă scria pe număr LOVEPSD, pentru că şi LOVEPSD e alcătuit doar din litere, acesta fiind motivul pentru care numărul ar fi ilegal. Motiv fals. Sunt extrem de dezamăgiră de Poliţia Română. Eu sunt poliţistă într-o ţară europeană şi îmi crapă obrazul de ruşine pentru asemenea măsuri”, a declarat Anca Cernea.

Un alt protestatar a subliniat că ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie să-şi dea demisia.

„Protestăm faţă de abuzul pe care l-a făcut Ministerul de Interne în frunte cu Carmen Dan. Este întrecută măsura legii şi ca atare cerem demisia lui Carmen Dan împreună cu subalternii”, a spus alt protestatar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.