Cum arată si unde este cel mai mare parc de distracţii indoor din România - GALERIE FOTO

Postat la 29 iulie 2018 819 afişări

Centrul de divertisment oferă peste 18 atracţii dedicate întregii familii, precum şi un Food Court unde vizitatorii pot savura o varietate de preparate delicioase.

Accesul adulţilor şi al copiilor cu vârsta mai mare de 15 ani este posibil prin intermediul cardului Superland, ce se emite cu ocazia primei vizite.

Cu ajutorul acestui card vizitatorii pot accesa nenumăratele atracţii sau pot achiziţiona diferite produse în interiorul parcului de distracţii.

În curând va fi lansată aplicaţia Superland, disponibilă tuturor posesorilor de card, aplicaţie prin intermediul căreia utilizatorii pot vizualiza soldul propriului cont, pot achiziţiona bilete la evenimente sau pot planifica propria petrecere.

La fiecare vizită, copiii a căror vârstă nu depăşeste 15 ani vor primi o brăţară pe care este inscripţionat numărul vestiarului alocat. Această brăţară este conectată la cardul adultului pe care îl însoţeşte fiind astfel posibil, prin scanarea acesteia, să fie identificat atât numele copilului cât şi datele de contact ale însoţitorului acestuia.

Totodată, în perioada imediat următoare va fi finalizată implementarea sistemului de localizare RFID, care oferă adulţilor posibilitatea de a afla, cu o acurateţe de 2 metri, unde anume este copilul lor, utilizându-şi propriul telefon.

Copiii cu vârsta mai mare de 4 ani se vor distra explorând Insula Piraţilor, spaţiu de joacă de 1400 metri pătraţi, structurat pe 4 etaje. Acesta include tobogane, trambuline, piscine cu bile, triciclete, perete de căţărat, tunuri cu bile din burete şi nenumărate trasee de explorat.

Zona destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 şi 3 ani, Mini Land, este special amenajată pentru confortul şi siguranţa acestora, şi include mini maşinuţe, tobogane, trambuline, un mini carusel.

Curajoşii îşi pot testa abilităţile de coordonare explorând Indiana Cruise, un traseu de aventură extrem de interactiv şi distractiv, copiii fiind în permanenţă susţinuţi cu ajutorul elementelor de siguranţă.

O premieră în România o reprezintă cinematograful 8D, unde imaginile sunt proiectate pe un ecran de 360 grade, iar elementele vizuale sunt completate de o multitudine de efecte speciale: vânt, ceaţă, ploaie, cutremur etc,scrie http://newsbv.ro/

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.