Tineri manageri de top 2018: Andreea Bogdan, marketing manager biscuits South Central Europe, Mondelez

Autor: Andra Stroe Postat la 31 iulie 2018 241 afişări

Tineri manageri de top 2018: Andreea Bogdan, marketing manager biscuits South Central Europe, Mondelez

De mai bine de patru ani, Andreea Bogdan deţine funcţia de marketing manager biscuits South Central Europe, fiind responsabilă de activitatea a patru colegi: unul la birourile din Bucureşti, unul la Sofia şi doi la Belgrad. Ea este responsabilă de coordonarea întregului portofoliu de biscuiţi al Mondelez (mărcile Belvita, Milka, Oreo, TUC, Barni, Pepito şi Pims) în toate cele zece ţări din regiunea South Central Europe: România, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croaţia, Bosnia, Macedonia, Albania, Muntenegru, Kosovo.

Absolventă a Facultăţii de Cibernetică şi a Facultăţii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, dar şi a unui master în marketing şi comunicare în afaceri, Andreea Bogdan s-a alăturat companiei (pe atunci Kraft Foods) în 2006, ca marketing trainee pentru categoria de bomboane. De atunci a parcurs, povesteşte ea, întreaga ierarhie de marketing, până la poziţia curentă, lucrând cu diferite categorii de produse: bomboane, cremă de brânză, cafea şi biscuiţi şi prăjituri.

Pe termen lung, Andreea Bogdan se vede activând tot în marketing, despre care spune că este slujba de vis pentru ea.


35 de ani  

marketing manager biscuits South Central Europe  

Mondelez

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.