Tineri manageri de top 2018: Alina Valentina Stoica, people development manager, Eturia

Autor: Andra Stroe Postat la 17 iulie 2018 429 afişări

Tineri manageri de top 2018: Alina Valentina Stoica, people development manager, Eturia

Valentina Stoica este managerul cu cea mai mare vechime în cadrul agenţiei de turism Eturia, companie care a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 10,5 milioane de euro, în creştere faţă de 2016 (8 milioane de euro).

Ca people development manager, între responsabilităţile sale se numără dezvoltarea competenţelor şi optimizarea atribuţiilor fiecărui anagajat, implementarea sistemului de motivare financiară şi non-financiară, dar şi oferirea de suport pentru echipa managerială. „Pentru că suntem un departament de suport, acesta este format din două persoane care gestionează toate situaţiile personalului, format din

50 de angajaţi.”

Alina Stoica povesteşte că unul din momentele cheie din cariera sa a a fost colaborarea cu Trend Consult, „care m-a ajutat să-mi descopăr vocaţia“. Un alt moment important a fost participarea la un program de transformare a culturii organizaţionale, cu Up! Your Service, liderul global în consultanţă şi educaţie în servicii.


35 de ani  

people development manager  

Eturia

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.