Tarom nu are noroc deloc: Bogdan Popescu, adus de la Microsoft la conducerea companiei aeriene nationale, a demisionat după numai 2 luni

Autor: Roxana Rosu Postat la 29 decembrie 2023 30 afişări

Tarom nu are noroc deloc: Bogdan Popescu, adus de la Microsoft la conducerea companiei aeriene nationale, a demisionat după numai 2 luni

Bogdan Popescu, manager cu experientă de 25 de ani la Metro, Shell şi Microsoft, şi-a dat demisia din functia de director general al TAROM, pozitie în care a fost numit la finalul lunii octombrie.

În anul 2021 acesta a ocupat funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Avioane Craiova SA.

Bogdan Popescu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti precum şi programul EMBA Asebuss.

TAROM a avut în ultimii 3 ani 6 directori generali. Înaintea lui Bogdan Popescu, compania a fost condusă timp ce circa 10 luni de Costin Iordache,  numit în functie la începutul acestui an.

TAROM a încheiat 2022 cu venituri totale de 1,5 miliarde lei, ceea ce înseamnă mai bine decât o dublare a veniturilor, potrivit proiectului de act normativ privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al companiei. Cu toate că operatorul aerian a avut o creştere a veniturilor, compania se menţine pentru al 15-lea an pe pierderi. Anul trecut, compania a avut pierderi de circa 300 milioane lei, în scădere faţă de anul anterior.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
tarom,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.