Tara care anunţă că va introduce un certificat digital de vaccinare în această vară şi se va ţine cont de acesta în vederea călătoriilor

Autor: Alex Ciutacu Postat la 04 februarie 2021 167 afişări

Tara care anunţă că va introduce un certificat digital de vaccinare în această vară şi se va ţine cont de acesta în vederea călătoriilor

Suedia plănuieşte să lanseze un „certificat digital de vaccinare” şi a însărcinat trei agenţii guvernamentale cu misiunea de a dezvolta infrastructura necesară pentru gestionarea datelor personale relevante în acest proiect, potrivit Bloomberg.

Noul certificat ar trebui ar trebui să fie pregătit pentru utilizare „înainte de începutul verii”, au anunţat Lena Hallengren, ministrul Sănătăţii, şi Anders Ygeman, ministrul pentru Digitalizare, într-o conferinţă de presă comună.

Certificatele ar urma să faciliteze călătoriile şi să se alinieze la standardele internaţionale, conform declaraţiilor guvernului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suedia,
calatorii,
vaccinare,
vara,
cont,
introducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.