Şova: Băsescu a fost degeaba şapte ani ministru al Transporturilor

Postat la 29 aprilie 2014 28 afişări

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a răspuns, marţi, criticilor formulate de preşedintele Traian Băsescu privind construcţia de autostrăzi şi a prezentat proiecte ale CNADNR din perioada 2013 - 2015, afirmând că şeful statului a fost degeaba ministru al Transporturilor timp de şapte ani.

Şova: Băsescu a fost degeaba şapte ani ministru al Transporturilor

"Pentru domnul preşedinte Traian Băsescu, nu pentru liniştea domniei sale, ci pentru ca să nu mai mintă, 247,72 kilometri sunt licitaţi anul trecut. Tot pentru domnul preşedinte Băsescu, că a fost şapte ani degeaba ministru al Transporturilor, şi sper să consemnaţi exact, cei mai mulţi kilometri de autostradă au fost licitaţi într-un an în 2013 şi după noi, cei mai mulţi au fost licitaţi în anul 2011 - 110 kilometri. Asta este ierarhia numărului de kilometri licitaţi vreodată de către CNADNR. În 2011, cei mai mulţi în timpul doamnei Boagiu (Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor - n.r.), 110 kilometri, şi licitaţia condusă de domnia sa în 2011 ne-a adus suspendarea AM POST în aprilie 2012", a spus Şova, într-o conferinţă de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sova-basescu-a-fost-degeaba-sapte-ani-ministru-al-transporturilor-12550204
12550204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.