Sobaru a ieşit din greva foamei: "Am tras un semnal de alarmă, a fost o formă de protest"

Postat la 17 mai 2013 24 afişări

Adrian Sobaru, angajat al Televiziunii Române, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că a ieşit din greva foamei la o zi după ce a început acest protest, precizând că a vrut să tragă un semnal de alarmă privind situaţia sa în TVR şi faptul că uneori nu este lăsat să îşi facă treaba.

Sobaru a ieşit din greva foamei: "Am tras un semnal de alarmă, a fost o formă de protest"

 Adrian Sobaru, angajat al Televiziunii Române, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că a intrat în greva foamei şi protestează în faţa televiziunii publice. "Sunt în greva foamei în faţa Televiziunii Române. Astăzi nu vorbesc, sunt legat la gură, căci n-am voie. Asta înseamnă presă în România. Pentru anumite persoane! Poate mâine pot vorbi?", spune Adrian Sobaru. El nu a precizat atunci care sunt motivele pentru care a decis să apeleze la această formă de protest.

Contactat vineri de MEDIAFAX, Adrian Sobaru a spus că a ieşit din greva foamei a doua zi după ce a început protestul.

"Prin gestul meu cred că am tras şi eu un semnal de alarmă că presa trebuie lăsată în pace. A fost o formă de protest vizavi de mine (...) Înainte îmi făceam meseria. Am şi fost mutat de colo colo", a spus Sobaru, precizând că după gestul său de protest din Parlament a fost "aruncat pe linie moartă, la Transmisii". "Acum am revenit înapoi la actualităţi (Ştirile TVR, n.r.), dar, dacă nu îmi fac meseria, ce să caut acolo? Nu mă mai lasă să merg la anumite instituţii. Dacă e adevărat şi nu sunt nişte greşeli, e ca şi cum ţi-ar băga cineva pumnul în gură", a spus Adrian Sobaru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sobaru-a-iesit-din-greva-foamei-am-tras-un-semnal-de-alarma-a-fost-o-forma-de-protest-10885035
10885035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.