Ruxandra Băndilă, fostul şef de marketing al PwC, preia strategia şi dezvoltarea în cadrul Lafarge

Postat la 18 martie 2013 50 afişări

Ruxandra Băndilă, fost director de marketing şi de dezvoltare pentru PricewaterhouseCoopers România şi Europa de Sud-Est, va prelua de la începutul lunii aprilie funcţia de director de strategie şi dezvoltare a operaţiunilor locale ale grupului francez Lafarge, cu activităţi în industria materialelor de construcţii.



Ruxandra Băndilă este una din eroinele Catalogului "200 cele mai puternice femei din business", care va fi lansat în curând, şi ale galei "Woman in Power" (19 martie 2014).

Ruxandra Băndilă, fost director de marketing şi de dezvoltare pentru PricewaterhouseCoopers România şi Europa de Sud-Est, va prelua de la începutul lunii aprilie funcţia de director de strategie şi dezvoltare a operaţiunilor locale ale grupului francez Lafarge, cu activităţi în industria materialelor de construcţii. "De pe această nouă poziţie creată în cadrul comitetului executiv al Lafarge România voi contribui la implementarea viziunii organizaţiei, la dezvoltarea unei strategii de ţară care să vizeze performanţa şi valorificarea eficientă a resurselor locale", a declarat Ruxandra Băndilă. Anterior, ea a lucrat timp de 6 ani în cadrul PricewaterhouseCoopers România şi Europa de Sud-Est pe poziţia de director de marketing şi dezvoltare. De asemenea, a mai ocupat funcţia de director executiv al Consiliului Investitorilor Străini şi pe cea de înalt funcţionar ONU, şef al departamentului socio-economic în cadrul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Ruxandra Băndilă este doctor în energetică, titlu obţinut la Ecole des Mines din Paris.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ruxandra Băndilă,
PwC,
sef de marketing,

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/ruxandra-bandila-fostul-sef-de-marketing-al-pwc-preia-strategia-si-dezvoltarea-in-cadrul-lafarge-10674569
10674569
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.