Rus: Ar fi bine ca UDMR să rămână în Executiv. E un partid care sprijină guvernarea, nu o încurcă

Postat la 11 iulie 2014 35 afişări

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune că majoritatea formată în prezent în Parlament permite ca Guvernul să rămână în funcţiune şi fără UDMR, apreciind, totodată, că Uniunea ar trebui să rămână în Executiv deoarece "este un partid care sprijină guvernarea, nu o încurcă".

Rus: Ar fi bine ca UDMR să rămână în Executiv. E un partid care sprijină guvernarea, nu o încurcă

 Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost întrebat de jurnalişti, vineri, la Alba Iulia, ce se întâmplă dacă UDMR se retrage de la guvernare şi a răspuns că Uniunea ar trebui să rămână în Executiv deoarece "este un partid care sprijină guvernarea, nu o încurcă", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"UDMR va decide astăzi dacă se retrage. Dacă se retrag, nu avem nicio altă soluţie. Majoritatea din Parlament permite ca acest Guvern să rămână în funcţiune şi fără UDMR. Deci, se va merge în continuare fără ei, fără să existe, cred, alte probleme. Nu va fi o majoritate atât de solidă, dar rămâne o majoritate. Părerea mea este că ar fi foarte bine ca UDMR să rămână la guvernare, pentru că este un partid care sprijină guvernarea, nu o încurcă", a spus Ioan Rus.

Întrebat cum priveşte solicitările UDMR privind minorităţile, Ioan Rus a răspuns că i se par "normale".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rus-ar-fi-bine-ca-udmr-sa-ramana-in-executiv-e-un-partid-care-sprijina-guvernarea-nu-o-incurca-12929675
12929675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.