REZULTATE REFERENDUM BREXIT: Răsturnare de situaţie - Marea Britanie a decis părăsirea Uniunii Europene. Tabăra "Leave" conduce cu 4%

Postat la 24 iunie 2016 1770 afişări

REZULTATE REFERENDUM BREXIT: Răsturnare de situaţie - Marea Britanie a decis părăsirea Uniunii Europene. Tabăra "Leave" conduce cu 4%

UPDATE: Vot istoric. Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană. În Scoţia şi Londra s-a votat masiv pentru rămânerea în UE, dar alte zone din UK au înclinat balanţa în favoarea părăsirii.

Oamenii au venit la vot în procent dew 71,8% (peste 30 milioane de oameni au votat), cea mai mare prezenţă din 1992 încoace. Liderul Ukip, Nigel Farage, care a militat pentru părăsirea zonei euro de peste 20 de ani a declarat că este o victorie a oamenilor simpli, a oamenilor decenţi şi că ziua de azi va intra în istorie ca fiind "ziua noastră a independenţei"

Rezultate după numărarea a 75% din voturi: Marea Britanie părăseşte UE. Lira se prăbuşeşte la minimul ultimilor 31 de ani, iar investitorii se pregătesc pentru exituri masive la deschiderea şedinţei.

UPDATE 06:58 Potrivit rezultatelor anunţate după numărarea voturilor din 319 circumscripţii, din totalul de 382, 51,9% dintre cetăţenii britanici s-au pronunţat în favoarea ieşirii ţării din UE.

REZULTATE REFERENDUM BREXIT. Rezultatele nu sunt definitive, dar este greu de crezut că diferenţa de peste un milion de voturi poate fi recuperată de mişcarea favorabilă rămânerii Marii Britanii în UE.

UPDATE 06:52 REZULTATE REFERENDUM BREXIT.  Majoritatea cetăţenilor britanici au votat în favoarea ieşirii din Uniunea Europeană, conform rezultatelor anunţate după numărarea a 75% din voturi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rezultate-referendum-brexit-rasturnare-de-situatie-marea-britanie-a-decis-parasirea-uniunii-europene-tabara-leave-conduce-cu-4-15506024
15506024
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.