Galerie foto Gala Tineri Manageri Business Magazin. Zece tineri manageri au fost premiaţi în cadrul evenimentului - GALERIE FOTO

Postat la 23 iunie 2016 2291 afişări

Revista Business Magazin a acordat, joi seară, zece premii tinerilor manageri care au atins performanţa în afaceri, în cadrul Galei Tineri Manageri de Top, care a avut loc la Fratelli Social Club.

Gala premiilor Business Magazin a adus pe scenă, pentru al unsprezecelea an consecutiv, o nouă serie de tineri manageri de top care au avut o evoluţie spectaculoasă şi au adus în prim-plan viziunea noii generaţii din business-ul românesc, cea care ar putea dicta creşterea economică în următorii ani.

Anul acesta punem spune cu siguranţă că "Vin Milenialii!". Noua generaţie tehnologizată, generaţia de tineri născută în 1989 vine puternic din spate. Tinerii care reprezintă schimbarea reală a societăţii şi a economiei în bine! 11 generaţii de tineri care reprezinta deja prezentul României. Şi mai au multe de făcut şi demonstrat. 100 Tineri Manageri de Top este unul dintre cele mai longevive produse de pe piata si reprezinta miza redactiei ca tinerii lideri pot schimba economia in bine. Si - de ce nu? - intreaga tara.

La ediţia de anul acesta a galei managerii premiaţi pentru că au dovedit performanţă în afaceri şi în profesie sunt:

Lucia Costea, antreprenor, Secom

Cătălin Ştef, senior vicepresident of International Operations, 3Pillar Global

Alexandra Copos de Prada, CEO si presedinte Ana Pan/ Presedinte Ana Hotels. Premiul a fost înmânat de către  Rareş Macinică, CEO al firmei de logistica Lagermax, caştigator al Galei Tineri manageri in 2015.

Ionut Ardeleanu,  CEO, Auchan Romania 

Radu Constantinescu, Managing partner la Qualitance

Daniel Bobu, director, enterprise marketing, Vodafone.

Horaţiu Vasilescu, director general, Bijuteria Teilor

Alexandru Stânean, CEO, Teraplast

Marian Ion, CEO, ING Services Romania

Marius Bîcu, director general, actionar Unilact

Gazdele evenimentului au fost Cristian Hostiuc, Ioana Matei şi Bogdan Angheluţă, care au prezentat poveştile de succes ale celor care au schimbat în bine cursul afacerilor pe care le conduc în vremuri dificile.

Business Magazin premiază în fiecare an managerii şi antreprenorii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. 1.100 de tineri manageri de succes au fost prezentaţi de-a lungul a unsprezece ani în cataloagele 100 de Tineri Manageri de Top.

Prin această iniţiativă echipa de profesionişti Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc astăzi unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următorii zece ani.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/galerie-foto-gala-tineri-manageri-business-magazin-zece-tineri-manageri-au-fost-premiati-in-cadrul-evenimentului-galerie-foto-15504890
15504890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.