Channing Tatum va produce un serial poliţist a cărei acţiune va avea loc în anii 80 din România

Postat la 23 iunie 2016 475 afişări

Channing Tatum va produce un serial poliţist a cărei acţiune va avea loc în anii 80 din România

Actorul Channing Tatum (Step Up, Magic Mike, 21 Jump Street) a avut o evoluţie interesantă şi a început să-şi diversifice apariţiile. Actorul a avut roluri de acţiune, comedie, dar şi dramă. Acum se pare că-şi îndreptă atenţia spre România.

Împreună cu studioul A24 (a produs Spring Breakers, The Lobster) va produce un show poliţist în stilul Miami Vice a cărei acţiune va avea loc în anii 80 din România. Nu se ştie încă dacă în serial vor apărea actori români şi dublaţi cu voci americane pentru publicul de peste ocean sau rolurile vor fi interpretate de actori de limbă engleză.

Serialul pare a fi unul de comedie unde eroii "vor încerca să protejeze «tovarăşii» şi comunismul de capitalismul cel rău".

Mai jos puteţi vedea o cam cum ar putea arăta posterul pentru un astfel de serial.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/channing-tatum-va-produce-un-serial-politist-a-carei-actiune-va-avea-loc-in-anii-80-din-romania-15504786
15504786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.