Rareş Stanciu este noul director general interimar al Poştei Române

Postat la 26 septembrie 2017 91 afişări

Rareş Stanciu este, de luni, noul director general interimar al Poştei Române, pentru un mandat de patru luni, după ce mandatul lui Andrei Stănescu a expirat duminică, urmând ca în cel mai scurt timp să fie desemnat un titular permanent, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poştei Române.

Rareş Stanciu este noul director general interimar al Poştei Române

Pe data de 24 septembrie 2017 a expirat mandatul de director general interimar al lui Andrei Stănescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poştei Române.

Stănescu s-a întors la funcţia de director executiv al Direcţiei Executive Juridice, Control şi Resurse Umane, post pe care îl ocupă din februarie 2013, potrivit CV-ului publicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.