Modificarea Legii pensiilor speciale, adoptată de Senat

Postat la 25 septembrie 2017 1482 afişări

Senatul a votat, în şedinţa de plen de luni, proiectul de lege pentru aprobarea ordonanţei de urgenţă prin care modifică legea pensiilor speciale militare, conform căreia, pensia nu poate depăşi nivelul net al salariului.

Modificarea Legii pensiilor speciale, adoptată de Senat

Proiectul a fost votat cu 84 de voturi ”pentru”, 18 abţineri şi niciun vot împotrivă. După adoptarea de către senatori, proiectul va merge la Camera Deputaţilor, forul decizional.

Potrivit documentului, "cuantumul net al pensiei militare de stat, nu poate fi mai mare decât media soldelor/salariilor lunare nete corespunzătoare soldelor/salariilor lunare brute cuprinse în baza de calcul a pensiei".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.