Marin Anton, la DNA: "Bădălău m-a agresat, mi-a dat jumătate de pumn în gură"

Postat la 25 septembrie 2017 123 afişări

Liberalul Marin Anton, cel care a intrat în conflict cu preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, la o nuntă, a ajuns, în această dimineaţă, la sediul DNA într-un dosar mai vechi. La ieşire, Anton l-a acuzat din nou pe Bădălău că l-a lovit la momentul respectiv, deşi prezintă altfel situaţia.

Marin Anton, la DNA: "Bădălău m-a agresat, mi-a dat jumătate de pumn în gură"

"Am fost la nuntă, domnul Bădălau a fost foarte nervos, nu ştiu de ce. M-a insultat, m-a jignit, M-a agresat, mi-a dat jumătate de pumn în gură. Nu ne-am certat, nu am zis nimic, nu am reacţionat în niciun fel. Eu nu am avut un conflict cu domnul BădălauŢ, a declarat luni Marin Anton.

După conflictul ce ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni, liberalul a făcut plângere la poliţie. De cealaltă parte, Niculae Bădălău, preşedinte executiv al PSD, a declarat că a fost doar un schimb de replici.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dna,
agresare,
conflict,
nunta,
executiv,
niculae,
presedinte,
psd,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.