Terenurile din cartierul Henri Coandă ar putea fi administrate de Consiliul General al Municipiului Bucureşti

Autor: Departamentul Social Postat la 24 septembrie 2017 136 afişări

Suprafeţele de teren din ansamblul de locuinţe Henri Coandă ar putea trece din administrarea CJ Ilfov în administrarea CGMB, pentru realizarea bazinelor de retenţie şi a staţiilor de preepurare, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de joi.

Trecerea prevăzută se realizează strict în vederea derulării obiectivului de investiţii "Realizarea reţelelor publice de alimentare cu apă, canalizare precum şi a drumurilor aferente ansamblului «Henri Coandă Lot II» şi pe durată determinată, respectiv până la recepţia la terminarea lucrărilor, dar nu mai târziu de cinci ani de zile de la aprobarea prezentei hotărâri, urmând ca într-un termen de 30 de zile după data procesului verbal de recepţie, suprafeţele de teren respective să revină în parimoniul Judeţului Ilfov, iar investiţiile edificate sub acestea de către Municipiul Bucureşti, constând în sistemul de alimentare cu apă, canalizare menajeră şi canalizare pluvială să rămână în patrimoniul Municipiului Bucureşti", se arată în proiectul de hotărâre.

Consilierii din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) au votat, în şedinţa din 30 iunie, ca să treacă din domeniul public al judeţului Ilfov în domeniul public al Capitalei şi străzile din ansamblul de locuinţe Henri Coandă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CGMB,
TEREN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.