Propunerile de arestare a celor reţinuţi în dosarul evaziunii, judecate în trei loturi

Postat la 29 octombrie 2013 30 afişări

Propunerile de arestare preventivă a persoanelor reţinute în dosarul evaziunii cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro vor fi judecate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), marţi, în trei loturi, primii în faţa instanţei fiind procurorul Angela Nicolae şi fiul acesteia.

Propunerile de arestare a celor reţinuţi în dosarul evaziunii, judecate în trei loturi

 Procurorul Angela Nicolae de la Parchetul general şi fiul acesteia au fost deja aduşi la instanţa supremă, unde se judecă, de la ora 13.00, propunerile de arestare a lor.

La sediul instanţei, procurorii anticorupţie au adus şi cele 160 de volume ale documentului de punere în mişcare a acţiunii penale.

Şedinţa de judecată a fost însă suspendată până la 14.00, pentru ca avocaţii să poată studia materialele cu acuzaţiile aduse celor doi

La ICCJ urmează să fie aduse, din arest, şi celelalte 27 de persoane reţinute în dosarul evaziunii cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/propunerile-de-arestare-a-celor-retinuti-in-dosarul-evaziunii-judecate-in-trei-loturi-11581891
11581891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.