EFT nu este implicat în scandalul mitei de la Hidroelectrica, aceasta este "o speculaţie" - director

Postat la 29 octombrie 2013 53 afişări

Directorul de furnizare al traderului de energie Energy Financing Team (EFT), Aurelia Mocanu, a declarat că orice referire privind o posibilă implicare a companiei în scandalul privind mita de la Hidroelectrica este "o speculaţie", iar cei care fac astfel de afirmaţii vor fi acţionaţi în instanţă.

EFT nu este implicat în scandalul mitei de la Hidroelectrica, aceasta este "o speculaţie" - director

 "Orice referiri de natură să ne implice în vreun fel în acest dosar Hidroelectrica aflat la DNA sunt nefondate, doar pure speculaţii. Atragem atenţia doritorilor să ne implice în vreun scandal că suntem pregătiţi să ne apăram drepturile legal, astfel încât activitatea şi imaginea companiei noastre să nu aibă de suferit", a declarat, într-un comunicat, directorul de furnizare al EFT, Aurelia Mocanu.

Mocanu face referire la declaraţiile lui Remus Vulpescu, membru în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica şi director de cabinet al ministrului Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu, care apare în stenogramele făcute publice de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) catalogând reprezentanţii companiei EFT drept "nişte mafioţi din Serbia".

În stenogramele DNA Vulpescu a fost înregistrat spunând "că erau ăia cu EFT care trimiteau numai din SERBIA nişte mafioţi să... îi ştie toată lumea pe ăia".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eft-nu-este-implicat-in-scandalul-mitei-de-la-hidroelectrica-aceasta-este-o-speculatie-director-11580854
11580854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.