Primele poze cu iPhone 5

Autor: Roxana Cristea Postat la 26 aprilie 2011 86 afişări

Subtire, usor, cu un ecran mai mare si multe functii noi. Acestea sunt cateva dintre caracteristicile noului iPhone 5, potrivit lui Joshua Topolsky, fostul redactor sef al site-ului de tehnologie engadget.com.

Noul iPhone va semana destul de bine cu iPod Touch, insa va avea un ecran mai mare. Topolsky a realizat primele scheme cu noul iPhone pe baza zvonurilor din piata si a cercetarilor facute in ultima perioada, scrie TheWeek.com. In ce priveste reactiile din piata Devindra Hardawar de la MobileBeat a spus ca spera "ca acest terminal sa fie noul iPhone". Pe de alta parte, Trevor Mogg de la Digital Trends a declarat ca "nu trebuie sa ne grabim, deoarece Topolsky si echipa lui vor doar sa aduca trafic pe site".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
poze,
iPhone 5
/actualitate/primele-poze-cu-iphone-5-8191489
8191489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.