Presa din Polonia: "Nadia Comăneci a fost violată şi torturată de Nicu Ceauşescu!" Reacţia fostei gimnaste

Postat la 02 aprilie 2017 1951 afişări

Publicaţia poloneză Przeglad Sportowy scrie că Nadia Comăneci a fost "violată şi torturată" în perioada comunistă. Legenda gimnastei mondiale neagă însă vehement şi spune că o singură dată s-a întâlnit cu familia Ceauşescu.

Presa din Polonia: "Nadia Comăneci a fost violată şi torturată de Nicu Ceauşescu!" Reacţia fostei gimnaste

Despre Nadia Comăneci există multe legende care susţin că a avut foarte mult de suferit în perioada comunismului. Una dintre ele este că Nicu Ceauşescu, fiul dictatorului Nicolae Ceauşescu, ar fi maltrat-o. Despre acest subiect scrie şi publicaţia Przeglad Sportowy, care susţine că fost mare gimnastă "a fost violată şi torturată de Nicu Ceauşescu", lucru care a ambiţionat-o şi mai mult să fugă din ţară.

 

"Gimnasta Nadia Comaneci a ieşit de sub jugul sclaviei lui Nicu Ceauşescu, fiul dictatorului însângerat, la sfârşitul anilor ’80. Nicu a violat-o şi a torturat-o pe eroina Jocurilor Olimpice de la Montreal şi Moscova până când aceasta a fugit prin Ungaria şi Austria în Statele Unite", scriu cei de la Przeglad Sportowy, citaţi de ziare.com.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.